Mojca Kokalj Imširović predstavlja...

PODJETNIŠKI MEHURČEK

Izšla je  moja druga knjiga!

Prav bo prišla vsem že obstoječim podjetnikom (neglede v kateri panogi so) ter tudi tistim, ki to bodo postali.

Če spadaš v katero izmed zgoraj omenjenih kategorij, te vabim, da prebereš več o njej in ugotoviš, če ti je res namenjena.

Verjetno se sprašuješ, kaj pomeni Podjetniški mehurček? In kako mi lahko le ta pomaga?

Podjetniški mehurček je nekaj, kar podzavestno vedo ali pa na skrivaj uporabljajo vsi svetovno uspešni podjetniki, da si ustvarjajo življenja in dosegajo uspehe, ki si jih želijo.

 • Podjetniški mehurček ti bo pokazal razloge, zakaj ima večina podjetij/družinskih podjetij izzive.
 • Spoznal boš zakaj mnogim podjetnikom ne uspe. Odkril boš enkrat za vselej katere napake podjetniki delajo in zaradi katerih sabotirajo svoj uspeh. In so v začaranem krogu notranje in zunanje igre podjetništva.
 • Spoznal boš tudi principe svetovno uspešnih ljudi, zaradi katerih dosegajo zavidljive uspehe… Naučil se boš, kako jih lahko dosegaš tudi ti.
 • Vsebina Podjetniškega mehurčka, ti bo lahko zagotovila uspeh na vseh področjih ne glede na spol, starost, izobrazbo, finančni status, ne glede v kateri niši deluješ ali koliko sreče imaš.
 • Knjiga, ki ti bo pomagala doseči vrhove svojega osebnega potenciala kakor tudi potenciala tvojega podjetništva.

Čeprav je to le delček zaklada, ki ga nosi knjiga Podjetniški mehurček, te bom vseeno vprašala : »Ali imaš občutek, da bi ti to znanje in vsebina prišla prav?«

ODLIČNO!

Potem si na pravem mestu, saj je ta knjiga dobrodošla in priporočljiva za posameznike in podjetnike, ki:

 • Imajo gorečo željo po napredku
 • hočejo izpolnjevati svoj potencial
 • hočejo postati svoja najboljša različica sebe
 • hočejo biti dober zgled svoji družini, soprogu-i, otrokom, sodelavcem, svojim zaposljenim, svojemu timu in vsem partnerjem s katerimi sodelujejo.
 • hočejo živeti in hkrati uspeti
 • hočejo ob tem imeti še ljubeče zakonsko življenje
 • hočejo naučeno znanje prenesti na svoje otroke
 • hočejo s svojim podjetjem ustvariti imperij in zapustiti za seboj dediščino

Zdaj pa poglejva še za koga ta knjiga definitivno ni!

Ta knjiga NI za posameznike in podjetnike, ki:

 • mislijo, da iskrenost, ranljivost in čustva ne sodijo v podjetništvo.
 • na vsako vsebino, ki jo naletijo rečejo: “Jaz to že vse vem!”
 • vedno raje naredijo vse sami, ker mislijo da najbolje naredijo vse sami”
 • želijo živeti perfekcionistično življenje
 • menijo, da je delo »v biznisu« pomembneje od dela »na biznisu«
 • menijo, da je osebna rast v podjetništvu nepotrebna
 • ne želijo naučeno znanje prenesti na svoje otroke
 • menijo, da partnerska zveza ne vpliva na njihov poslovni uspeh
 • menijo, da njihovo podjetje ne more biti nikoli v nevarnosti.

 Če si še z mano, naj ti razkrijem še delček skrivnosti, ki ga v sebi skriva moja nova knjiga PODJETNIŠKI MEHURČEK:

Kako deluje podjetniški um in kako ga uporabiti v naš prid za uspešen zagon podjetja ali za zagotovljanje dolgoročne podjetniške uspešnosti.

Spoznaš najpogostejše mislene napake, ki podjetnike stanejo uspeha.

SUPER način, kako zagotavljati na dolgi rok zmagovalni podjetniški mindset.

Strategije postavljanja ciljev, ki v sebi skriva formulo za preboj na višji nivo tako v osebnem kot poslovnem življenju (in kako lahko preprečiš, da se ustaviš s sabotažo).

Kako učinkovito komunicirati sam s seboj.

Ključna razlaga zakaj je pomembna osebna rast v podjetništvu.

Pomembno vprašanje, ki smo se ga v podjetništvu pozabili vprašati.

Resnica zakaj toliko podjetij propade.

KAJ O PODJETNIŠKEM MEHURČKU PRAVIJO BRALCI TE KNJIGE...

Naj odgovorim na zastavljena vprašanja povezana s knjigo Podjetniški mehurček, ki sem jih dobila te dni.

Ta knjiga govori o pasteh ter o izzivih podjetništva. O konstantnem boju notranje in zunanje igre podjetništva. Premalokrat se zavedamo, da je tvoje podjetje del tebe in ti si del podjetja. Velikokrat pozabimo, da ni podjetništvo samo to kar delamo, ampak tudi to, da pazimo na svoj mindset, da skrbimo za svoje zdravje in telo. Da se ne posvetimo z vsako celico v telesu samo podjetju, in pustimo, da trpi naše mentalno in telesno zdravje ter naši odnosi z najbližnjimi.

Uspeh v podjetništvu je odvisen od nas samih, kakor tudi od partnerskih odnosov v zakonu in družini in ostalih vpletenih. Še posebaj je to najpomembnejše v družinskih podjetjih. Ne zavedamo se, da nam lahko naš uspeh v podjetništvu zavirajo podzavestni programi ter pomanjkanje zmagovalnega podjetniškega mindseta.

Knjiga katera verjamem, da vam bo spremenila življenje. Saj je znanje v tej knjigi rešilo in spremenilo tudi moje ter izstrelilo naše družinsko podjetje ter blagovno znamko na svetovne trge. Naučili se boste oddeti v podjetniški mehurček in se enkrat za vselej osvobodili ujetništva začaranega kroga notranje in zunanje igre podjetništva.

Na kratko…Absolutno!

Na (malce ) daljši način…

Mojima otrokoma sem želela podariti odlične temelje na poti njihovega odraščanja in spoznavanju lastnih staršev. Želela sem jih pripraviti na podjetništvo, če se seveda bosta za to odločila, ko zrasteta. Želela sem jima dati bogato popotnico na njihovi osebni rasti. Bogato zakladnico izkušenj in nasvetov za dolgoročno ljubezen in razumevanje v partnerstvu, ko bosta seveda (vse ob svojem času) najdla svoja partnerja.

V knjigi so z iskrenimi besedami zapisana moja doživetja in resnične življenjske izkušnje iz mojega osebnega življenja prepletenega s podjetniškim svetom. Na koncu knjige sem razkrila tudi najino metodo, ki opisuje kako zgraditi nepremagljivo podjetje. Metoda, ki je rešila naše podjetje pred bankrotom in tehnike, ki jih bova v prihodnje tudi učila.

Zato, ja menim, da je knjiga zate. Zate je knjiga tudi, če si samo zaposljen in bi rad imel bolj uspešno, srečno in izpopolnjeno življenje. Če bi se rad razumel s svojim partnerjem. Če pa si šele na začetku podjetniške poti, je knjiga dobra iztočnica in nepogrešljivo znanje, da ne zapadeš v past podjetništva.

Najprej naj ti čestitam za tvojo uspešno podjetniško pot!

Glede na to, da bereš to vsebino…

Vem o tebi to, da si uspešno pot prehodil le, ker si se vedno izobraževal in izpolnjeval. Nedvomno bo knjiga primerna tudi zate, če želiš s svojim uspehom za seboj pustiti zapuščino. Mogoče tvojim otrokom ali pa na splošno v dobrobit svetu.

Da pa poskrbiš, da bo tvoje podjetje odporno na vse čase, sem pa za to namenila v knjigi eno celo poglavje.

ZAGOTOVI SI SVOJ IZVOD KNJIGE!

×
×

Cart