Mojca Kokalj Imširović predstavlja ...

SPOMNI SE, KDO SI

Play Video

Knjiga Spomni se, kdo si je pisana iz srca in iz doživetih izkušenj. Tako kot vse, kar pišem. Pisana je zate, kot da sva skupaj na popoldanskem klepetu. S tako preprostimi besedami, kajti namen te knjige je, da se čim prej spomniš, kdo si.

Knjigo sem napisala zase, za svoje otroke, za vse prihodnje bralce in zate – da se najdeš v moji zgodbi in potegneš kakšen nauk zase, da ti ni treba ponavljati enakih napak. Zaradi tega sem prehodila to neuhojeno pot, da bo sedaj zate lažja. 

Kaj bi dala za takšno knjigo, kot je Spomni se, kdo si takrat, ko se nama je z možem rušil osebni ter podjetniški svet. 

Koliko solza, nemoči, obupa bi si prihranila, če bi poznala modrosti, razkrite v tej knjigi.

Kaj ti bo knjiga razkrila ...

V prvem poglavju Iluzija in odkrivanje tančice boš spoznal enkrat za vselej iluzijo tega sveta, prepričanja in sisteme, ki smo jih prevzeli in zato pozabili živeti resničnega sebe. Ugotovil boš, zakaj imamo probleme ali tako imenovane težave v življenju. Spoznal boš, kaj je strah, in ga uporabil v svoje dobro. Si dovolil ustaviti, ko je treba, in nikoli, ampak res nikoli ne odnehal.

V drugem poglavju Prebujanje in spoznavanje resnice pišem o tem, kako se vse začne z osebnostno in duhovno rastjo. Naučil se boš vzeti življenje v svoje roke. Spoznal boš, da imaš vedno možnost izbire. Odkril boš univerzalne zakone vesolja in kdo v resnici si. Spoznal boš, kako jih lahko tudi ti enostavno vneseš v svoje življenje in zbereš svojo prvinsko moč, da manifestiraš vse, kar je v tvoje najvišje dobro. Da zaživiš svoj preporod.

V tretjem poglavju Sprejemanje sebe razkrivam, kako se vzljubiti, kako razviti samospoštovanje in ljubezen do sebe. Spoznal boš, kako se sprejeti z vsemi pomanjkljivostmi. Odkril in začutil boš svojo notranjo moč. Se opogumil in opremil s tehnikami, kako pozdraviti svoje vzorce. Razvil boš zaupanje v življenje in začel blaženo živeti v sedanjem trenutku. 

V četrtem poglavju Misli in čustva pišem o tem, kako delujejo naši možgani. Kako misli vplivajo na čustva. Odkril boš formulo manifestacije in kako pravilno delovati, da živiš blaženo. Spoznal boš, kako ločiti, kdaj so misli tvoje in kdaj vsiljene iz okolice. Prav tako pišem o pozitivni ali negativni energiji, ki jo lahko dobiš iz okolice. Nenazadnje delim tudi tehnike zaščite.

V petem poglavju Sprejemanje in izpolnjevanje svojega poslanstva razkrivam, kako odkriti, razviti in uporabiti svoj potencial in talente v dobro vseh vpletenih. Kako vzljubiti, kar delaš, in osvojiti občutek, da si vsak dan na dopustu. Spoznal boš, kako pomembna je vsakodnevna postavitev v svoj center moči, jasnega uma in srčnosti. 

Sliši se super, je tako?

Zaupaj mi in se podaj z menoj na odkrivanje sebe. Res bo epsko.

Naroči svoj izvod knjige še danes.

Nakup knjige te ne bo stal celega premoženja, bo pa lahko za vedno spremenil tvoj pogled in smer tvojega življenja.

Knjiga ti bo omogočila, da zaživiš svoje življenje svobodno, ne glede na spol, starost, izobrazbo, finančni status ali koliko sreče imaš.

Uporabi vsebino te knjige in nauči se delovati na novih in višjih ravneh, ki si jih nikoli nisi upal niti zamisliti.

Tvoje boljše življenje te že čaka!

Od mojega srca do tvojega.

Mojca

KAJ O KNJIGI KDO SI PRAVIJO BRALCI...

knjiga Spomni se, kdo si

22
98
  • Knjiga Spomni se, kdo si
    Ponovno najdi svojo moč in zaživi svoj resnični jaz

knjiga Spomni se, kdo si
+ DNEVNIK

29
88
  • Knjiga Spomni se, kdo si
    Ponovno najdi svojo moč in zaživi svoj resnični jaz
  • Dnevnik
  • Brezplačna poštnina
IZBRANO

Kaj je dnevnik?

Pred teboj je dnevnik kot priloga knjigi Spomni se, kdo si.

Da je to pred teboj me je navdušila Ana Osvald, ena izmed prvih čudovitih bralk knjige Spomni se, kdo si. Njena navdušenost me je prepričala, da je nastal ta dnevnik.

Uživaj v popotovanju skozi knjigo in zapisovanjem v dnevnik zate ključnih opomb in »aha« momentov.

Dnevnik te vodi skozi poglavja v knjigi. Pri vsakem poglavju imaš priložnost zapisati svoje opombe, svoja razmišljanja in dognanja v prostor za zapiske. Prav tako te dnevnik vodi skozi odlična in zelo pomembna vprašanja, na katera bodi zelo iskren do sebe pri odgovoru nanje.

Želim ti čim več poglabljanja, odkrivanja in sprejemanja samega sebe.

Verjamem, da ti bo prišlo prav to pisno vodenje do tvojih novih dognanj in spoznanj o sebi.

Piši, sanjaj in išči odgovore.

Spomni se, kdo si.

×
×

Cart