Z možem prihajava iz družinskega podjetja Mithraeum d.o.o iz Bele krajine, ki sta ga leta 1990 ustanovila Damirjeva starša (Sonja in Miro Imširović).

Danes v našem proizvodno – prodajnem družinskem podjetju inoviramo produkte iz nerjavečega jekla.

Naša misija je inoviranje produktov iz nerjavečega jekla, katerih najboljše performance velikih sistemov približamo uporabo preprostim ljudem v robustni inovativni obliki.

Tako zase pravimo, da soustvarjamo pivovarje po svetu z našo blagovno znamko BREWIKS .

"Brewiks je ekskluzivna blagovna znamka, ki omogoča izjemne performance,
kvaliteto ter podporo strastnim pivovarjem"

Čeprav prihajava oba iz znanstvenih vod (univerzitetno diplomirana biokemičarka ter univerzitetno diplomiran inženir elektrotehnike) sva brez uvajanja in brez podjetniških izkušenj oba z možem dobesedno čez noč zaradi nenadne bolezni staršev pri 29 letih postala podjetnika.

Sprejela sva odločitev, da ne bova pustila na cedilu naše zaposlene ter starša. Po enem tednu premetavanja številk in papirjev sva ugotovila, da je podjetje v težavah. Sprejela sva izziv ali ga lahko rešiva? Imela sva dobro idejo, odlično vizijo, sposobno ekipo v proizvodnji, ter titanijeve živce. Postavila sva podjetje nazaj na noge in še več, ga izstrelila v globalni svet.

Danes so najmočnejši adut našega podjetja naši zaposleni in  tim iz celotnega sveta. Z medsebojno povezanostjo, pripadnostjo blagovni znamki ter njihovim strokovnim in tehničnim znanjem. Saj smo vendar proizvodno podjetje, kjer izdelujemo zahtevne in skoraj unikatne izdelke iz nejravečega jekla.

Midva kot vodji pa sva naredila kar je bilo za večino zunanjih opazovalcev nemogoče: prestrukturirala podjetje, uvedla nove produkte pod lastno in zaščiteno blagovno znamko BREWIKS.

Sva inspiracija za mnoga podjetja, kako je možno in kako se da uvesti svojo blagovno znamko tudi v najslabših okoliščinah.

Največji dejavnik našega uspeha je bilo resetiranje dobesedno vsega (osebo kot poslovno).

Ker sva bila izpostavljena nemogočemu stresu, tempu, veliki odgovornosti, hkrati pa postala še mlada starša, sva doživela serije ponavljajočih se izgorelosti, tudi depresijo. Uteho in rešitev sva našla v drug ob drugem, v izobraževanjih ter v osebni rasti. Bolj ko sva osebno rasla, spreminjala miselnost (»Mindset«), bolj so se nama odpirale poti v podjetju, bolj nam je šlo ter sestavila sva odlično ekipo. Pustila sva za seboj vsa nepodpirajoča prepričanja in tradicionalne načine vodenja, poslovanja, marketinga ter prodaje. Razmišljali smo tako, kot da škatla ne obstaja (»think like there is no box). Tako smo uspešno utrli pot v svet naši blagovni znamki BREWIKS  .

Prisotni smo na vseh velikih pivovarskih trgih. Z  blagovno znamko si želimo priti še na zadnji neosvojen trg kontinenta Afrike.

Skrbno še naprej izbiramo nove člane tako znotraj in zunaj podjetja ter skrbimo tudi za osebno rast vseh sodelujočih.

Še naprej razmišljamo tako, da ni omejitev.

Pripravljamo projekte, ki so priročni, efektivni in nenavadni za naše kupce.

TO PA POČNEMO Z NAŠO BREWIKS EKIPO PO SVETU ...