PODJETNIŠTVO 1 STOPNJA (paket)

100.00

Kategorija:

Opis

Paket je primeren za vse, ki razmišljate o podjetništvu in se želite izogniti pastem, ki jih to skriva. Omogočil vam bo, da se boste v teoriji in praksi soočiti z lastnim potencialom na eni strani in s potencialom, ki ga podjetništvo nudi na drugi. Paket vključuje:

–          Knjigo Podjetniški mehurček (400 strani formata A5) v vrednosti 24,90 €,
–          1000 BOTTL (kripto kovanec) v vrednosti 100€.
–          Dostop do 1. stopnje spletne učilnice o investiranju v vrednosti 220€ (učilnica je še v pripravi, povezavo prejmete, ko bo pripravljena).

Knjiga, pisana iz srca in izkušenj, ti bo razkrila prepričanja, ki v podjetništvu ovirajo in onemogočajo uspeh. Okrepila bo tvoj pogum in samozavest, preprečila nazadovanje in izgovore, te pripravila na okolico, ki te omejuje in zavira, ter ti dala smisel. Odkril boš, kaj je tvoje poslanstvo, poglobil se boš v svojo prihodnost, ki bo oživela, s tem pa se bodo tvoje življenje, sanje in cilji razcveteli – na osebnem in poslovnem področju.

Kripto kovanci BOTTL (https://bottlecaptoken.com) ti bodo omogočili seznanitev s sodobnimi denarnimi tokovi, ki ga ponujajo kriptovalute, prav tako pa tudi z virtualnim svetom. Poleg tega ti bodo omogočili praktičen primer investiranja,  saj boš postal del inovativnega slovenskega projekta, ki temelji na že delujočem sistemu izdelave in distribucije piva, svojo prihodnost pa gradi s pomočjo najsodobnejših dognanj in možnosti.