3-je NAJPOMEMBNEJŠI NASVETI za uspešnejše osebno, zakonsko in poslovno življenje!

PRVI NASVET

Spremenil boš svet samo, če najprej spremeniš sebe. Pa to ne pomeni, da ti nisi dober ali dovolj že sedaj. 1:400000000000000000 je možnosti, da si se rodil! Že s temi procenti možnosti, da si se rodil in da si živ, si poseben, mogočen in unikaten! Zapomni si to za vedno! Imej se rad. Poglej se v ogledalo in si reci RAD SE IMAM. Odličen nasvet Louise Hay, katera je pustila velik pečat tudi v mojem življenju.

Sprejeti sebe pomeni, da moraš odgovornost svojega življenja prevzeti nase, ne biti žrtev okolice, odnosov in rezultatov. Ampak se zavedati, da si sam kreator svojega življenja. Vse kar misliš, čutiš, to tudi doživiš. Kam gre tvoj fokus, to tudi vidiš, doživiš ter živiš. Tvoje sedanje življenje je rezultat tvojega razmišljanja, mnenja o sebi ter raznih nepodpirajočih prepričanj. Je rezultat tvojega Mindseta.

Jaz sem začela osebno rasti šele po resetiranju mojega življenja, če se pošalim: »Resetiranju mojega omejujočega razmišljanja«. Z osebno rastjo, pa se je začelo spreminjati tudi moje življenje na vseh drugih področjih.

Zato ti iz svojih izkušenj polagam na srce, začni delati na sebi, začni razmišljati, kaj lahko ti danes narediš za tvojo boljšo prihodnost.

Jaz sem si jo izboljšala z mojim nenavadnim priročnikom jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom.

Svetujem ti, da začneš svoj dan, že ko odpreš oči s hvaležnostjo in s pozitivnimi afirmacijami. Preberi kakšno misel, kakšno stran knjige. Nahrani svoje možgančke že zgodaj zjutraj ter svojega duha s pozitivnim zajtrkom pozitivnih informacij. Ker s kakršnimkoli razpoloženjem zjutraj, gremo potem takšni v dan. Se spomnite pregovora: »Po jutru se dan pozna?«

DRUGI NASVET

Ko nastaviš svoj termostat na pozitivno energijo, lažje nameniš zjutraj svojemu partnerju/partnerki, fantu/punci, možu/ženi, ljubeč poljub ter objem. Majhna gesta ampak pomembna iskrica za dolgotrajno ljubezen. Takrat se s partnerjem povežemo v stik in napolnimo telo s hormoni sreče. Že kot bitja sama si želimo biti ljubljeni, biti del nečesa.

Ko se napolnimo energijsko sami zjutraj z osebno rastjo, imamo veliko prekipavajoče energije za deliti tudi s svojimi najbližnimi. Ljubeč objem damo tudi svojim otrokom. Naša družina je naš izvor to je naše okolje, za katerega moramo redno skrbeti. Nič ni samoumevno, zato je potrebno odnose vsakodnevno vzdrževati. Če hočemo biti zaljubljeni dolgoročno moramo delati na majnih stvareh kot smo jih delali tudi v svežem zaljubljenem odnosu.

Najpomembnejše pa je, da par raste osebnostno skupaj!

Ja res je, da ima lahko vsak svoje hobije, različne prijatelje, pa vendar je priporočljivo, da skupaj obiskujeta seminarje, bereta iste knjige za osebno rast.

Midva z mojim možem sva skupaj že 18 let, poročena pa 8 let. Imava dva čudovita otroka fantka in deklico. Ko pridejo v odnos še otroci, se v partnerski zvezi dinamika močno spremeni, zato pa je še bolj ključnega pomena obdržati stike, se razumeti, kot praviva midva, se sporazumeti že brez besed…samo z očmi.

Ampak to sva dosegla tako, da sva se veliko pogovarjala, da obiskujeva skupaj večinoma predavanj in izobraževanj. Bereva knjige, poslušava you tube uspešnih ljudi. CD in avdioknjige so vedno v akciji, ko prižgeva avto. Prioritetno vzameva tudi čas za naju kot par.

Ker najprej sva bila samo par, potem zakonca, starša in podjetnika.

Zato vam svetujem, da osebnostno rastite skupaj, pogovarjajta se, delite svoje občutke, ne si izmišljati svojih zgodbic s svojimi filtri prepričanj glede določene situacije. Povprašajta se kaj se je zgodilo, kaj je komu pomembno. Odlična knjiga katera nama je zelo všeč je 5 jezikov ljubezni od avtorja Gary Chapman.

Izražajta se, bodita empatična drug do drugega. Včasih ima en slabši dan ko drug, prisluhnita si, samo bodite tam drug za drugega. Počnite stvari, katere sta jih počela v prvih zaljubljenih mesecih, in ne iščita izgovorov, tega se več ne da, prestara sva za to…

TRETJI NASVET

Osebno zadovoljstvo ter srečni družinski odnosi, pa sta gromozanska vpliva na poslovni uspeh.

Če sta partnerja v različnih službah, je komunikacija ter predvsem razumevanje drug drugega in osebna rast še toliko bolj pomembna.

Spomnite se kolikokrat ste prišli v službo odlične volje in tisti dan vam je vse šlo kot po maslu?

Ker ko se zjutraj pozitivno naravnaš, začneš s hvaležnostjo in končaš jutranjo rutino s cilji ter vsemi TO-DO stvarmi na svoji listi, je najpomembnejše začeti s 3 najtežjimi nalogami kot pravi Brian Tracy v knjigi Eat That Frog.Tudi tu sem sama ustvarila blokec Dnevni Planer, za točno ta namen.

Zjutraj imaš po pravilni nastavitvi jutranje rutine, ogromno energije in samozavesti. Takrat je potrebno za večjo produktivnost začeti delati stvari, ki so najtežje in še posebaj tiste, katere nas bodo pripeljale do cilja hitreje.

Potem pa ko nam energija že malo pade, naredimo še ostale stvari. Tako da na koncu dneva, naredimo ogromno stvari iz TO-DO liste. Dosežemo uspeh in smo lahko ponosni nase za opravljene stvari. Potrdimo uspeh sami sebi. Tako naravnan mindset nam omogoča v nadalnje večje obremenitve, zahtevnejše naloge, večje dosežke in naravnanost v doseg uspehov. Podzavestno si tako gradimo večjo samozavest in privlačimo nase večje uspehe. Ter postanemo oseba za uspeh. Več o takšnih trikih in nasvetih govorimo v brezplačni zaprti facebook skupini: Postani oseba za uspeh.

Uspeh ni dostopen samo za najpremožnejše družine ali pa dostopen samo za najboljizobražene, kot sem dolgo mislila tudi sama. NE, NE,…

.

»Uspeh ne pride k tebi, ti greš k uspehu«: kot pravi Marva Collins.

Sreča je na strani pogumnih!

Kaj je sreča? SREČA je SPOJ PRIPRAVLJENOSTI IN PRILOŽNOSTI!

Z upoštevanjem vseh treh osnovnih nasvetov v tvojem življenju boš imel pravilno naravnan mindset. Tako si vedno srečen, pozitivno naravnan in privabiš v svoje življenje ogromno priložnosti, katere hitreje opaziš ter zaznaš, kar pa je najpomembnejše pripravljen ter za odločitev porabiš manj časa.

Kot pravi Richard Branson, razlika med njim in nami, je le v številu odločitev, ki jih lahko on opravi v enem dnevu.

Do naslednjič,

Dodaj odgovor