KAJ IMATA SKUPNEGA JUTRANJA RUTINA IN SREČA?

Nenavadni priročnik jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom

Če hočeš biti uspešen na vseh področjih v življenju, se moraš fokusirati na sebe.

Na svoje zmožnosti in svoj potencial.

Na svoje življenje, prevzeti odgovornost nase.

Biti sam odgovoren za svoje življenje, ker ga tudi sam kreiraš:

s svojimi mislimi (pozitivne ali negativne);

s svojimi prepričanji (nepodpirajoča – katera te ne podpirajo, te omejujejo, zavirajo tvoje sposobnosti ali podpirajoča prepričanja – katera te navdihujejo, motivirajo);

s svojimi odločitvami in akcijami ter posledično s takšnimi rezultati.

Najboljši in najhitrejši učinek naredi jutranja rutina.

Kaj večina ljudi naredi zjutraj?

Takoj ko se zbudijo zagrabijo telefon in pregledajo socialna omrežja!

Začneš tekmovati z objavami drugih ljudi. In se kritizirati ker tega nimaš kar imajo oni. Ali pa nisi tam kjer so drugi. Ali pa ne potuješ kot drugi. Nimaš toliko denarja kot drugi in postaneš slabe volje. To hitro privede v to, da potem iščeš izgovore zakaj nimaš, kaj vse so drugi krivi in si v zelo slabih vibracijah, v slabi energiji. Potem se spomneš, kaj vse moraš narediti v dnevu. Te začne grabiti panika in tesnoba. Ponavadi zaradi vseh teh negativnih misli in vibracij, dobiš še kakšen email ali klic, kjer je vse narobe…te že v želodcu zvija in postaneš nervozen ter tečen. Ugotoviš, da že zamujaš! Takšen greš v nov dan, kjer je cel dan samo še slabši!

Ti je kaj znano?

Rada bi, da razumeš, da naše življenje ni dirka! Ampak da je naše življenje potovanje.

In ne tekmujemo v njem z drugimi.

Ker drugače če se primerjamo z drugimi, jih poskušamo loviti. Smo nezadovoljni, frustrirani, sami sebe krivimo (mogoče še druge), da nismo uspešnejši ali boljši kot drugi. In si očitamo, da bi mogli že marsikaj ustvariti do sedaj v svojem življenju! Vendar takšen način nas ne pripelje nikamor!

Ker gre moj sinček letos v prvi razred osnovne šole, so še učiteljice na uvodnem srečanju opomnile nas starše, naj ne primerjamo naših otrok z njihovimi vrstniki. Naj bomo potrpežljivi s svojim otrokom, če ne bodo istočasno osvojili vse veščine branja in pisanja kot ostali vrstniki. Kar je res!

Vsak posameznik potrebuje svoj čas, svoj tempo, svoj način, da osvoji znanje, veščine.

Prav tako mi odrasli. Eni smo se prebudili že mnogo prej, eni se prebujate zdaj v zavedanje, da si sami kreiramo svoje življenje. Da lahko sami vplivamo s svojimi mislimi na svoje življenje…pa vendar nisi prepozen. Razumeš?

Če si danes izboljšaš svoje življenje za 1 % in postaneš za 1% boljša verzija sebe kot si bil včeraj, pred enim mesecem ali celo pred enim letom, je tvoj napredek očiten! Ponosen bodi na to! Bravo.

Če se že moraš primerjati se raje primerjaj s samim seboj!

S svojo boljšo različico sebe, ki že obstaja v tvoji prihodnosti. Lovi njo, zgleduj se po njej. In s časoma boš postajal ta boljša različica sebe.

Če razumemo to, da ne potrebujemo tekmovati z drugimi, nam bo v življenju lažje.

Ker vsak posameznik ima svoje življenje, svojo pot, svoje poslanstvo, svoje izzive in lekcije iz teh. Ne moremo primerjati sami sebe s svojim prvim korakom in nekogaršnim petdesetim korakom.

Raje se fokusirajmo nase, se ustavimo, se prenehamo kritizirati, se sprejmimo kakršni smo (veliki, majhni, suhi, debeli, itd. ). Da se imamo radi, da se cenimo in sami sebe spoštujemo. Da se pohvalimo, se sami potrpljamo po rami. Da si rečemo sami sebi, da smo dovolj!

Da si damo sami sebi potrditev! Da se zavedamo, da smo vredni vsega obilja na tem planetu Zemlja.

Da smo pa vztrajni, disciplinirani, motivirani potrebujemo jutranjo rutino.

Čisto vsi svetovno uspešni ljudje imajo svojo jutranjo rutino za svoj um ter svoje telo.

ZAKAJ?

Ker ti jutranja rutina daje kontrolo nas samim seboj. Vplivaš na svoj cel dan, vsak dan ter tudi na svojo prihodnost.

Občutek, da ti nekaj obvladuješ, da imaš sam vpliv na nekaj, medtem ko nimaš vpliv na vse dogajanje na svetu ali pa na dogajanje v svoji okolici.

Ne moram ti opisati kako mogočen in močan je ta občutek kontrole in stabilnosti.

Sama izvajam to rutino že skoraj 2 leti in vam povem, da se mi je posledično zaradi tega spremenilo moje življenje na boljše.

Zato sem tudi ustvarila nenavadni priročnik jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom.

Zate, da si lahko izboljšaš svoje življenje. Priročnik v katerem sem vse tehnike podrobno opisala in pripravila 13 različnih vaj, ki jih izpolnjuješ 90 dni, da dobiš momentum, zagon in da postane to tudi tvoja navada. Ki jo za vedno obdržiš, katera te bo pripeljala do tega, da postaneš svoja najboljša različica sebe.

Občutki so izjemni, ko sam kontroliraš svoje jutro. Ko imaš ti kontrolo na potek svojega dneva, na potek svojih misli, na potek svoje energije in boljšega počutja. Vpliv na planiranje svojega dneva ter dolgoročno svoje prihodnosti. Postaneš bolj produktiven in si pripravljen na ponujene priložnosti.

Ker kaj se zgodi? Ko začneš svoj dan zgodaj s priročnikom postaneš sam večji kot so tvoji izgovori (ne da se mi, prezgodaj je, jaz nimam izbire… itd.).

Izbiro imaš!

In sicer:

1) Ali boš zjutraj nekaj naredil zase in za svojo boljšo prihodnost?

2) Ali boš v najboljšem primeru ostal tam kjer si, če ne boš še padel na slabše kot si sedaj.

Da se to spremeni, se moraš najprej spremeniti sam. S svojo jutranjo rutino vsak dan znova in znova v nedogled.

Ko se zbudiš ne gledaš telefona!!! Vse dokler nisi pripravljen na odhod od doma!

Takoj ko se zbudiš, bodi hvaležen za novo jutro, nov podarjen dan tvojega življenja.

Dejansko je to čisto nov ne doživeti dan. Lahko se zgodi kar koli.

Zahvališ se za vse kar že imaš v svojem življenju (od strehe nad glavo, do čistega zraka, do pitne vode, do oblačil, do hrane, do svojega čudežnega telesa, do svojih bližnjih, itd.).

Zapišeš si kaj si želiš v svojem življenju. Ker potem veš kaj so tvoji cilji.

In ko veš kaj so tvoji cilji, potem si zapišeš 3 najpomembnejše stvari, ki jih moraš narediti ta dan, da se boš približal svojemu cilju.

Postaviš si priortitete. Narediš plan, da postoriš najprej najtežje stvari v dnevu, dokler imaš zagon in spočito glavo, ter za konec delavnika planiraš še vse malenkosti, ki jih moraš storiti.

Jaz uporabljam dnevni planer, ki sem ga razvila tudi zase in tudi to lahko dobiš kmalu tukaj, na tej spletni strani.

Potem si ponoviš afirmacije da zmoreš, da se imaš rad, da si dovolj in greš v nov dan pripravljen!

Fokusiran na kaj si želiš. Prepoznal boš vse priložnosti, ki se ti bodo ponudile, ker boš vedel kaj si želiš. Imel boš jasno sliko in zmožen boš hitrih odločitev.

Ker dragi moji vsak ima srečo, tisti ki si govori, da je nima uporablja afirmacijo »nimam sreče«, kar postane njegovo prepričanje in na koncu njegova usoda.

Kaj pa je SREČA?

SREČA JE SPOJ PRIPRAVLJENOSTI IN PRILOŽNOSTI!

In glej, postal boš srečna oseba ter sreča te bo spremljala vsepovsod. Izpolnjeval boš uspešno dnevne obveznosti in s tem se boš počutil uspešnejši vsak dan. Zadovoljen nad svojim napredkom, ki ga delaš in življenje ti bo postalo igra.

Užival boš v dejansko v poti svojega življenjskega popotovanja.

Več o priročniku pa tukaj: https://www.mojcakokaljimsirovic.com/prirocnik/

Do naslednjič,

Dodaj odgovor