7 KLJUČNIH KORAKOV, KATERE BI BILO SMISELNO SLEDITI V TEH KRIZNIH ČASIH

V kriznih časih smo se znašli tako rekoč čez noč.

Kriza v zdravstvu in hkrati v gospodarstvu.

Stvar pogleda ali debate je ali je ta virus laboratorijsko narejen … pa vendar tu smo in kot posamezniki gledamo nemočno, kako se naš svet pred očmi spreminja.

Ena stvar, ki je v teh časih najpomembnejša je seveda ODGOVORNOST.

Odgovornost do sebe, do soljudi, do svoje družine, do svojih sodelavcev in zaposlenih.

Trenutno je najpomembnejše za vse preprečiti širitev okužbe in seveda po navodilih stroke ostati doma.

Vendar se šele tu doma začne nova bitka.

Podajam po mojem mnenju 7 ključnih korakov, ki jim sledim tudi sama v teh kriznih časih:

  • Če si podjetnik in imaš svojo ekipo za seboj, je podpora njih najpomembnejša. Nikakor ne smeš pustiti svojega tima v paniki ali na cedilu.
  • Pomembnost mindseta vsake osebe, vsakega podjetnika, samozaposlenega je zelo pomembna! Ker kar hitro se zaradi novic in strahu lahko pripelješ na rob depresije. Kajti okolica je vedno močnejša od tebe! Rezistenaca je velika, ne daj se, da te zaustavi. Ostani miren! Sedaj imaš končno priložnost delati na sebi.
  • Vzdržuj svojo pozitivno energijo! Pojdi na sprehod, beri knjige, nauči se kako pravilno dihati ali nauči se meditirati. Riši, poj, pleši, … Počni stvari, ki jih nisi mogel prej početi.
  • Skozi dan večkrat ponavljaj pozitivne afirmacije:

»Jaz sem odgovoren za svoje življenje!«

»Jaz sem vedno miren!«

»Imam jaz to!«

»Vse bom zmogel, ker tudi to bo minilo!«

  • Imej svojo jutranjo rutino. Sem ambasadorka jutranje rutine in hvaležnosti in o tej tematiki govorim in predajam znanje v obliki Nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom že drugo leto. Najmanj kar lahko narediš zjutraj, ko se zbudiš je, da si zapišeš 10 stvari, za katere si hvaležen.
  • Zapiši si svoje zmage preden greš spati. Kajti zmag imamo v enem dnevu veliko, le opaziti jih moramo sami in si jih priznati. Se znati sami sebe pohvaliti ali potrpljati po ramenu.
  • Če si mamica doma z otroci, ne se počutiti krivo ter nemočno, ker ne utegneš vsega odlično postoriti. Usklajevanje otrok in dela je zelo zahtevno delo. Še posebaj če si v teh kriznih časih poleg tega še gospodinja, čistilka, kuharica, mama, ter po novem tudi učiteljica ali vzgojiteljica. Za piko na i pa se soočaš še s finančno krizo. Ponavljaj si afirmacijo »JAZ SEM DOVOLJ« in seveda »RADA SE IMAM«

Verjamem, da se te spremembe dogajajo z razlogom. Ne glede na vse teorije zarote za tem virusom, se dogajajo spremembe v naših življenjih, ki bi se morale zgoditi že zdavnaj.

Samoumnevno ali brez zavedanja smo imeli vsega v obilju in na žalost brez hvaležnosti.

Bili smo prevelikokrat izgubljeni ali pregoreli.

Želeli smo si vedno čas zase in za svoje življenje. Čas za družino, čas za branje knjig ali čas za naravo.

No, naša želja je bila uslišana. Podarjena nam je bila začasna ustavitev hitrega tempa.

Verjamem, da naša kolektivna zavest prehaja v višje vibracije … in te spremembe so del tega.

Kako bo in kaj bo? To nihče ne ve …

Vendar ne smemo razmišljati o črni prihodnosti. Ne smemo biti v paniki in strahu, ter deliti vse povsod okoli nas točno to. Paniko in negativno energijo. Ne smemo biti v nizki energiji!

Ker kot sama vem, čutim in živim in to znanje tudi delim preko videov, preko knjig … z mislimi in občutki ustvarjamo našo realnost.

Naš planet je odvisen od nas vseh. Odvisen je tudi od tebe. Odvisen je od tega, kako ti zdaj razmišljaš in občutiš.

Ker kolektivno ustvarjamo z neizpodbitnim zakonom privlačnosti ter z zakonom vzroka in posledice – posledično pa dobimo temu primerno realnost.

Razmišljaj pozitivno in vzdržuj višjo vibracijo zase, za svojo družino, za okolico in za vse v kolektivni zavesti.

Mi to skupaj zmoremo!

In vedi, tudi to bo minilo!

OPOZORILO: Ker pišem bloge v navalu navdiha največkrat ponoči ali čez dan z otroci, znajo tu pa tam ponagajati tipkovniški škrati 🙂

Do naslenjič,

 
 

Dodaj odgovor